Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Літня мовна школа » Офіційне відкриття літньої мовної школи

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Офіційне відкриття літньої мовної школи

Автор: dend від 30-05-2019, 11:35, переглядів: 1 034

0

Команда 5 класу “Piraten” представила себе на сцені, виконавши запальний піратський танець. Ми намагались також вразити глядачів своїми костюмами, девізом та рухівкою.

Після концерту ми продовжили свою роботу в аудиторії. На практичному занятті учні нашого класу вивчили нову пісню німецькою мовою “ Farben” та почали готувати флешмоб до цієї пісні.

Учні шостого класу на чолі з капітаном Балинською Анною представили свою команду Crazy Bees. Наш танець шалених бджіл, девіз та жужання тепло прийняли учні школи. Після обіду ми відправилися в музей Льотної академії, де дізналися про історію авіації, розвиток авіаційної науки і техніки та досягнення льотного складу.

Учні 7 класу взяли активну участь в організації і проведенні загальногімназійної шоу-програми «Languages open doors», творчо представивши свою команду «Trendmakers». Також сьогоднішній день став унікальним для семикласників, адже їм випала чудова нагода попрактикуватися у говорінні іноземними мовами із французькою волонтеркою Моран, яка вільно володіє французькою, англійською та італійською мовами. Наша гостя відвідала свято відкриття мовного табору і була здивована талантами учнів. Моран люб’язно розповіла про звичаї та традиції провінційного містечка Єкс-ле-Бен в Франції, з якого вона родом. Відповіла на запитання учнів і пообідала з нами. На завершення гімназисти запропонували вивчити декілька елементів українського народного танцю і станцювати з ними.

Учні 8 класу взяли участь у відкритті мовного табору, вивчали новий напрямок у хореографії, а також працювали над сценарієм до закриття англійської практики.

Феєричним святом стало сьогодні відкриття навчально-виховної практики з вивченням іноземних мов, в якому взяли участь всі команди. Активні, веселі, надзвичайно талановиті, з гарною англійською та мовами  – це все про учнів нашої гімназії. Кожен виступ був неповторним, адже команди старанно готувалися до свята, обирали костюми, писали оригінальні сценарії.

На святі була присутня волонтер Корпусу Миру з Франції, і це була ще одна нагода попрактикуватися у спілкуванні англійською мовою.

Вийшов дуже гарний початок «подорожі» у світ іноземних мов!

Ранок третього дня практики у 10-А класі розпочався організаційною лінійкою, де капітани команд звітували про результати роботи впродовж попереднього дня. Потім відбувся концерт «Opening Ceremony» на честь відкриття табору, в якому ми брали участь. Після цього Світлана Володимирівна розповіла як проводиться ЗНО з англійської мови. Ми переглянули відео на цю тему. Також ми прослухали та написали аудіювання.

В кінці дня підбили підсумки власної роботи, описали результати та зробили постановку завдань на наступний день.

Після святкової програми учні 10-В класу  повернулися до своєї класної кімнати, де ділилися своїми враженнями. За рекомендацією вчителя англійсько мови Діхтяр В.О. переглянули мотиваційне відео «How To Move On, Let Go & Leave Your Past in The Past», з якого ми зрозуміли, якщо хочеш жити далі щасливо, залиши в минулому минуле.

Наступним пунктом нашого плану було відвідування музею археології імені Нінель Бокій, який знаходиться в приміщенні педуніверситету ім. В. Винниченка. Екскурсія була неймовірно пізнавальна, особливо для нашого історичного класу. Екскурсовод надзвичайно цікавий та ерудований співрозмовник. Учням дуже цікаво було дізнатися, що в нашому місті жила видатний археолог та краєзнавець Нінель Бокій, яка очолювала розкопки, врятовуючи цінні пам’ятки від їх руйнування радянською владою. Вона стала ледь не першою людиною, яка вказала справжні причини страшного голоду 1932-1933 рр.

Наша екскурсія розпочалась із найдавніших часів, років життя мамонтів. Нам навіть вдалось потримати його рештки в руках! Вся наша екскурсія була побудована на періодизації історії нашої країни: від першої людини до середньовіччя. В музеї ми побачили величезну кількість експонатів, репродукцій та вітражів. А в природничому залі – один з унікальних артефактів скіфської культури- чоловіка-воїна, знайденого в одному із сіл нашої області, вагою майже в 2 тони і довжиною 2,7 м.

Виходячи з музею, нам пощастило бути присутніми на відкритті меморіальної дошки професору, літературознавцю, викладачеві Леоніду Куценку. На ньому були присутні професорсько-викладацький склад педуніверситету, студенти, учні, громадськість, засоби ЗМІ.      

Після обіду ми вирушили на прогулянку містом, відвідали бібліотеку імені Євгена Маланюка та відпочили у Ковалівському парку. Повернувшись до гімназії учні 10-В класу грали у волейбол, футбол та теніс, готувались до урочистого закриття табірної зміну.

Наостанок, вихователь Подгорна Н.А. провела інструктажі з безпеки життєдіяльності перед поїздкою в місто Чигирин.

Команді 10-Г класу “The pirates of the Inhul” вдалося передати яскраві мотиви Карибського моря й водночас романтичний та захоплюючий сюжет “Титаніка”. На сцені звучала жива музика: фортепіано й  скрипка. Учасники були вдягнені у вишукані сукні та костюми, тому нам з легкістю вдалося підняти настрій та запалити серця публіці.

У другій половині дня ми відвідали художній музей, де переглянули високоінформативний літературно-музичний захід. Туди було запрошено гостей зі Львова, які розповіли багато цікавих фактів про творчість Богдана-Ігоря Антонича. Ця інформація виявилася надзвичайно корисною, адже нам доведеться вивчати творчість цього письменника в 11 класі. Представники різних творчих організацій висловили власні думки щодо поета та бачення нової української літератури.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.