3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Другий день практики

Автор: dend від 30-05-2019, 11:08, переглядів: 933

0

Вівторок, 28 травня команда 5 класу “Piraten” провела творчо. Учні переглянули презентацію про німецькомовні країни, відомі міста, символи та пам'ятки цих міст. П'ятикласники також взяли активну участь у вікторині. Потім клас поділився на чотири команди. Кожна команда повинна була намалювати плакат на тему «Країна моєї мрії» та розповісти про нього у класі. Для дітей це завдання було дуже пізнавальним. Вони дізнались багато цікавих фактів про країни Європи та поділились ними зі своїми однокласниками.

Шестикласники  відправилися по місцях козацької слави. Вони були першопрохідцями, відвідали Чигирин - колишню столицю України, Суботів- місце народження видатного гетьмана Б.Хмельницького та Холодний Яр з Мотронинським монастирем. Під час поїздки ми за, гадували бажання, ходили до найстарішого дуба, відвідали фортецю Бастіона Дорошенка. Весело і пізнавально провели час і були в захваті від подорожі.

Тема практичних занять семикласників: «Teenagers’ world.  Our lifestyle (Світ підлітків. Наш стиль життя)». Учні впродовж дня переглянули та обговорили презентацію «People who changed the world (Люди, які змінили світ)» та відеофрагмент «Try something new (Спробуй щось новеньке)». Неймовірну кількість позитивних емоцій принесла участь у рольовій грі «It’s my life (Це моє життя)…»: кожен спробував себе у ролі актора, переконливо представляючи однокласникам певну професію, людину або подію із життя. Також частина занять сьогодні пройшла за рухливими іграми на подвір‘ї.

Цей яскравий і сонячний день розпочався із загальногімназійної лінійки. Учні кожного із класів нашого закладу об’єдналися у творчі команди і під керівництвом своїх харизматичних капітанів представили присутнім на заході свої девізи та емблеми. Учні команди 10-A класу «Havana» продовжили готуватися до церемонії Відкриття табору.

Сьогодні день присвячений порівнянню систем освіти України та Великобританії. Було підготовлено інформацію та переглянуто відеоролик про освіту у відповідних країнах. Цей захід дуже сподобався учням. Отримані знання десятикласники продемонстрували, взявши участь у вікторині. День пройшов цікаво і змістовно.

10-Б клас відвідав Археологічний музей імені Нінель Бокій при КДПУ імені В.Винниченка. У музеї було представлено пам’ятки скіфської, трипільської та сарматської культур  Кам’яного та Бронзового віку: гончарні вироби Трипільської культури, прикраси, залишки зброї, водогінної системи, що були знайдені під час археологічних розкопок. Це свідчить про досконалу майстерність давніх народів. Працівниками музею був створений макет тогочасного житла. Ми мали можливість ознайомитися з фрагментами кісток мамонтів( за часів Середнього палеоліту) знайдених в селі Власівка, Світловодського району. Екскурсоводом було представлено фрагменти черепа жінки та чоловіка, на черепі жінки було знайдено два отвори, які свідчать про проведення трепанації. Екскурсовод продемонстрував зйомки нещодавно знайденого кургану у Кіровоградській області, де знайшли розколоту надвоє скульптуру воїна або ж Бога-охоронця. Це свідчить про те, що колекція експонатів музею буде поповнюватися у залежності від результатів розкопок, які тривають.

Після повернення до гімназії ми продовжили систематизацію матеріалів про історико-архітектурні пам’ятки Чигирина, готуючись до екскурсійної поїздки, яка відбудеться 29 травня.

Як завжди для учнів 10-В класу, день розпочався з ранкової лінійки, на якій вони вперше представили команду. Після привітання вчитель англійської  мови Діхтяр В.О. провела пізнавальну вікторину «Guess the country by it’s symbols», під час якої ми дізнались про поширені символи багатьох країн, таких як Ірландія (конюшина), Велика Британія (чашечка чаю), Росія (матрьошка), Австралія (кенгуру) і т.д.

Далі ми продовжили підготовку до святкового відкриття мовного літнього табору.  Чесно кажучи, ми вже трішки хвилюємось.

Наступним нашим кроком було відвідування бібліотеки імені Євгена Маланюка. Там ми брали участь у проведенні тренінгу «Через толерантність – до взаєморозуміння та успіху». Наша бесіда розпочалась із подорожі до казкового містечка, де ми дізнались легенду про старого ліхтарика. З цієї розповіді ми зрозуміли, що у всьому, що живе і існує є свій сенс. Працівники бібліотеки підготували для нас вправу на побудування ієрархії цінностей, за допомоги якої ми визначили  наші життєві пріоритети. Із вправи «Витинанка», ми зрозуміли, що кожна людина індивідуальна та неповторна.  Під час виконання інших вправ, ми дізналися правила толерантності, ввічливого спілкування  та вміння вести себе в толерантному суспільстві. В кінці зустрічі в абонентському залі учні переглянули виставку « Захисники та визволителі рідної землі», де дізналися імена багатьох героїв, які загинули, захищаючи нашу Батьківщину.

Після відвідування бібліотеки, ми відправилися до гімназії, де продовжили підготовку до святкового відкриття табірної зміни. Після обіду ми відвідали Ковалівський парк, де відпочили та весело провели час.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.