Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (4 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 5-8 кл. (4 червня)

Автор: Французан від 5-06-2018, 14:34, переглядів: 937

0

Практичні заняття команди 5-го класу «Thunder» 4 червня проходили за темою «The Young and Talented» (Талановита молодь України та Великобританії). Гімназисти розповідали про відомих молодих людей України та Великобританії, які прославилися у різних галузях культури, науки, літератури, мистецтва. Діти виготовляли постери, присвячені визначним особистостям. Потім, щоб закріпити здобуті знання, провели вікторину «Famous people» та брали інтерв’ю у відомих молодих людей, яких зображували учні.

Сьогодні в 6 класі відбулася подорож до сільскогосподарської атракції «Зерноленд», розташованої у с. Івківці Черкаської області. Тут учні долучилися до різних етапів зародження хліба, взяли участь у різноманітних майстер-класах, пройшли квест на Семидубову гору, де за припущенням був перепохований Б. Хмельницький.

Учні  грали в різні ігри, стріляли з лука, працювали в кузні, виготовляли гончарні вироби, каталися на гойдалках. На «десерт» була запропонована традиційна їжа - куліш та узвар. Поїздка була дуже цікава. Учні отримали багато позитивних вражень.

Другий тиждень навчально-виховної практики із вивченням іноземних мов для учнів 7 класу почався незвичайно – у мальовничому куточку Черкащини, музеї хліба під відкритим небом «Зерноленд». Крім звичайної оглядової екскурсії інструментів для сіяння, збирання, обробки та випікання хліба, гімназисти мали нагоду, так би мовити, доторкнутися до кожного із експонатів, самостійно спробувати їх у дії: виготовити папір, покувати залізо, виліпити глечика, змайструвати ляльку-мотанку, навіть спробувати написати послання пером і чорнилами. Та найцікавішим виявилося містечко настільних дерев‘яних ігор гайдамацьких часів. І це не все! Перед в‘їздом в Зерноленд семикласники відвідали (і під яскраву, веселу та детальну оповідь екскурсовода побачили механізм роботи зсередини!) діючий млин, якому 112 років. А прямо навпроти містечка – таємниче місце сили, магічна гора Семидуб. За легендою, саме тут поховано Богдана Хмельницького. Учні мали нагоду піднятися на верхівку цієї гори і, насолоджуючись мальовничим  пейзажем, поринути у роздуми про вічне…

Ми (учні 8 класу) мали можливість подивитися виступ  учнів 10-Г класу, які здивували всіх присутніх своїми костюмами  чарівників і перенесли нас на мить у пригодницький світ Гаррі  Поттера та його друзів.

Після завершення їхньої програми  команда “BMW” провела вікторину із учнями гімназії та перевірила, як наші гімназисти  знають класичні твори відомих австрійських та німецьких композиторів. Робота в класі також була цікавою. Лєгостаєва Євгенія та Доненко Михайло  підготували  презентацію про історію німецького автомобілебудування. Всім було дуже цікаво дізнатися, що автомобіль “ Mercedes” названий на честь доньки  гонщика  Еміля Єлінека, а “ Audi”  -  у перекладі з латинської означає «слухати».

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.