Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Відвідування Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідування Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Автор: dend від 19-09-2015, 11:25, переглядів: 1 430

0

Відвідування Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького18 вересня учні нашого навчального закладу відвідали Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького та переглянули комедію І.Нучея-Левицького «Кайдашева сім’я».

Незвичайний колорит гри акторів, фантастична атмосфера та приголомшливе дійство вразили нас. Здається, що усі глядачі без винятку не могли відірвати очей від сцени. Кожного вразили емоції головних героїв: як особлива перчинка Мотрі та її галасливі, місцями анекдотичні суперечки з Кайдашихою, так і туга та розпач через смерть Омелька Кайдашенка. Також неймовірно чітко та ясно були передані відносини між батьком і сином, матір’ю і дітьми, свекрухою та невістками. На мою думку, враження про цей спектакль залишаться з нами ще надовго.

Короткова Анастасія, 11-А клас

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.