Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (8 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (8 червня)

Автор: Французан від 11-06-2018, 13:55, переглядів: 1 316

0

8 червня учні 10-Б класу розпочали ранок з англомовної вистави «Goldilocks and the Three Bears», в якій взяли участь всі члени команди «Tribe». По завершенню учасники вистави вирішили перевірити уважність глядачів, тому задали їм декілька запитань, які стосувалися вистави.

Після вистави гімназисти відправились до Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького, де побачили життя акторів за кулісами. Екскурсоводом був режисер театру, який допоміг учням поринути в атмосферу театрального життя і розповів історію створення театру, показав та пояснив його особливості.

Родзинкою дня була екскурсія на завод «HYDROSILA», де побачили та почули безліч цікавої інформації, дізналися як працюють машини, яку продукцію виготовляють, і переконалися, який це важливий та тяжкий труд. По закінченню екскурсії учням вручили невеличкі подарунки та запросили на навчання у Механіко-машинобудівний інститут на спеціальність «Прикладна механіка», після успішного закінчення якого студенти мають можливість влаштуватися на роботу в компанію «ELVORTI» та «HYDROSILA».

Учні 10-В класу відвідали Кіровоградський академічний  український музично-драматичний театр.

Учні гімназії мали змогу поговорити з актором, який неймовірно цікаво розповідав про всю історію створення театральної легенди. Також відчули неймовірний дух мистецтва , який завжди чекає на гостей.

На території м. Кропивницького діє завод «Гідросила», який забезпечує своєю продукцією весь світ. Сьогодні 10-В клас навідався туди. Досвідчений екскурсовод провів дітей до офісу та самої виробничої частини. Розповів про систему роботи підприємства і показав деталі та як вони виготовляються. Усі діти були під великим враженням після почутого і побаченого на заводі.

Учні 10-Г класу відвідали бібліотеку ім.Чижевського, щоб прийняти участь в English Speaking Club. Ми зіграли в англомовні ігри та отримали велике задоволення від цього. Ми покращили наш навик спілкування англійською мовою і гарно провели час. Під час спілкування ми дізналися більше про американські звичаї та традиції, всі були дуже задоволені.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.