Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (2 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (2 червня)

Автор: Французан від 3-06-2018, 12:15, переглядів: 865

0

2 червня команда 10-Б класу “Tribe” ближче ознайомилася з історією виникнення та формування українського народного театру у місті Кропивницький. Десятикласники переглянули документальний фільм про засновника першої трупи українського народного театру – Марка Лукича Кропивницького, чиїм ім’ям названо обласний центр.

Учні спробували себе в ролі акторів сучасної п’єси англійською мовою «Goldilocks and Three Bears»

Готуючись до екскурсії на Фортечні вали гімназисти підготували англомовну екскурсію та бліц-вікторину про історію та особливості фортеці Святої Єлизавети.

В 10-В класі відбулося творче заняття на тему: « Ми – світ. Ми – діти» (We are the world. We are the children.), під час якого учні захищали свої плакати, переглядали та обговорювали відеофрагменти «Визначні відкриття (Great discoveries)». Також гімназисти мали можливість попрацювати у творчих групах «Вражаючі факти (Amazing facts)» та обговорити презентації «Змінюючи світ (Changing the world)». Учні взяли участь у флешмобі «Майбутнє – в наших руках (The world is my oyster)», який самостійно організували.

Ранок суботи, але ми не відпочиваємо. Учні 10-Г класу після ранкової лінійки в гарному настрої зібралися в класі та вирішили пограти в рухливі ігри та вивчити нові для нас речівки англійською мовою.

Також ми з нетерпінням чекаємо майбутнього виступу, тому готуємо костюми та декорації для наших акторів. Генеральна репетиція допомогла нам зрозуміти, що наша сценка буде цікавою та смішною. А ще ми завершуємо роботу над нашим фільмом, який розповідає про життя та правила нашої гімназії. Цікавим є те, що фільм знятий за мотивами всім відомого «Гаррі Поттера». Сподіваємося, що ми зможемо достойно представити наш клас під час концерту.

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.