Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (1 червня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (1 червня)

Автор: Французан від 1-06-2018, 18:12, переглядів: 1 054

0

Одразу після організаційної лінійки в 10-Б класі відбувся плановий урок з англійської мови. Там, окрім вивчення англійської мови, вирішувались деякі організаційні питання щодо майбутньої вистави.

Після уроку гімназисти 10-Б одразу відвідали філармонію, де відбувся концерт до Дня Захисту дітей. Там ми побачили виступи колективу «Пролісок», які були виконані на високому професійному рівні. У філармонії під час концерту відбулось нагородження учасників-призерів Малої Академії Наук, серед яких були учні і 10-Б класу.

Після концерту гімназисти пішли до археологічного музею імені Нінель Бокій, на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. У ньому 10-Б клас побачив експонати з часів кам’яного  віку до сучасності. Усіх учнів вразила скіфська статуя, яка була понад 2 метри висотою і масою більше 2 тон.

Деякі представники від 10-Б класу відвідали психдиспансер у селищі Новому, де виконали невелику концертну програму та роздали солодкі подарунки дітям.

Тепер учні з нетерпінням чекають наступного дня і сподіваються, що він буде не менш цікавим.

Ранок 1 червня учні 10-В класу присвятили поглибленню своїх знань щодо англійської граматики, розв`язували складні та цікаві тести на різну тематику.

Потім відвідали археологічний музей імені Нінель Бокій. Музей працює при Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка ще з 2011 року. До цього на факультеті історії та права існувала власна археологічна лабораторія.

Учні мали можливість ознайомитися з експозицією музею, яка складається з археологічних знахідок з усієї території України. Більша частина експонатів була знайдена студентами історичного факультету університету під час розкопок, що проводилися на Кіровоградщині під керівництвом Нінель Михайлівни Бокій – археолога, краєзнавця, дослідника старожитностей Кіровоградщини. Експозиція музею складається з п’яти розділів. Кожний з яких присвячений різним періодам історії.

Під час екскурсії учні отримали можливість покращити та поглибити свої знання з історії рідного краю.

Категорія: Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.