Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (31 травня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (31 травня)

Автор: Французан від 1-06-2018, 11:41, переглядів: 937

0

Сьогодні третій день нашої навчально-виховної практики з вивченням іноземних мов. Зранку було проведено представлення кожної команди. Ми, «Big Bang Followers», представили свій девіз і речівку.

На протязі дня учні 10-А класу переглянули документальний фільм про Ірландію, провели гру «Alias», де необхідно пояснити своїй команді слово-завдання і зробити це треба швидко, коротко і максимально зрозуміло. Гра чудово вчить ясно викладати свої думки і розуміти один одного. Для розвитку навичок спілкування учні провели бесіду на тему девізу нашої практики: «Languages open doors». Також сьогодні ми майже завершили нашу підготовку для виступу, який відбудеться у суботу.

Кожного дня ми отримуємо нові знання і сьогоднішній був не винятком.

У 10-Б класі четвер розпочався з організаційної лінійки, на якій капітан Денис Бондар представив назву команди, розказав про нашу вчорашню діяльність та повідомив плани на сьогодні. Учні привітали Наталію Петрівну Нікітенко, нашого вчителя англійської мови, разом з усіма гімназистами, які приєдналися до наших побажань.

 Після традиційного заняття з англійської мови учні відвідали молодіжний клуб «Берлога», у якому відбулися конкурс «Караоке» та дискотека. Це було надзвичайно весело для кожного з 10-Б класу.

Одразу після цього гімназисти відвідали Кіровоградський обласний художній музей. Під час оглядової екскурсії учні переглянули залу сакрального мистецтва, побачили роботи західноєвропейських та українських художників. картину Найбільше враження на дітей справила картина Войцеха Коссака «Кривава неділя в Петербурзі 9 січня 1905 року» Екскурсовод розповіла про кожен експонат цього музею детально та цікаво. Зараз учні з нетерпінням чекають наступного дня.

В останній день травня учні 10-В класу вирушили у туристичну поїздку до міста, оспіваного Гоголем і Котляревським, - Полтави! Цей край запам’ятався гімназистам своєю доброзичливістю, привітністю і красою. Почуті від екскурсоводів слова стосовно героїчної минувшини міста змусили нагадати юним історикам звитяжні національно-визвольні змагання українського народу проти загарбників. Спочатку діти помандрували до затишної полтавської околиці, де розташований музей-садиба класика української літератури Панаса Мирного. Цікавим є те, що  музей - один із найбагатших в Україні за кількістю меморіальних речей. Близько тисячі речей, книжок, документів і фотографій розміщені в семи кімнатах будинку письменника. Наступним пунктом призначення став Полтавський літературно-меморіальний комплекс І. П. Котляревського, найбільшим скарбом якого є рукописний архів поета. Два експозиційних зали присвячені творчості видатного майстра слова. «Енеїда», «Наталка Полтавка», «Москаль-чарівник» – три твори, котрі заклали підвалини нової української літератури та драматургії. Матеріали музейної збірки розповідають також про театральну та драматургічну діяльність І.П.Котляревського: тут представлені перші видання його п’єс, афіші, запрошення, фото театральних труп та окремих виконавців. Найбільш вражаючим для дітей став Державний історико-культурний заповідник «Поле Полтавської битви». Ця територія справді є цінним осередком із вивчення історії України періоду ХІV-ХVIII століть у контексті європейської історії. Головний акцент ‑ висвітлення доленосних подій вітчизняної історії: національна революція середини XVII століття, доба гетьмана Івана Мазепи, наслідки Полтавської  битви та Північної війни. Отже, Полтава стала для учнів 10-В класу містом, в яке закохуються з першого погляду, а закохавшись, бажання від’їжджати зникло назавжди.

Сьогодні учні 10-Гкласу прокинулися о 7:00 ранку в піднесеному настрої, адже вчорашня подорож у мальовничі Моринці справила на нас враження. Саме це надихнуло нас вивчати щось нове для себе і відвідувати нові місця. Разом зі Світланою Володимирівною ми співали пісні, дивилися серіал «Друзі» англійською мовою та вчили нову лексику. Провели веселу репетицію майбутнього виступу нашого класу .

Цей день був для нас цікавим та пізнавальним. Тож, бажаємо усім гарних ранків та приємних вечорів разом з англійською мовою).

Категорія: Навчання / Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.