Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (30 травня)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов 10-ті класи (30 травня)

Автор: Французан від 30-05-2018, 15:48, переглядів: 922

0

Команда  10 –А класу, «Big Bang Followers», представила свій девіз та показала сценку «Everything started with the Big Bang».

На протязі дня учні 10-А класу представили інформацію про мовно-географічні проекти, провели гру «The UN Conference on the Free Development of Languages». Для розвитку навичок спілкування учні написали текст звернення до однолітків з інших країн про взаємоповагу і толерантність;  написали анкети-опитувальники про активний спосіб життя підлітків.

Наша команда наполегливо готується до виступу і прагне дізнатися більше.

Учні 10-Б класу отримали дуже багато емоцій, адже кожен клас зачаровував своїм виступом, намагався донести певні традиції англомовних країн.

Команда 10-Б називається «Tribe». Учні своїм виступом показали, що завжди потрібно веселитися, бути самим собою і незважаючи на те, що ми всі різні, потрібно допомагати один одному та намагатися розуміти.

Гімназисти підтримували один одного, аплодували, підспівували та підтанцьовували. Найчутливішим моментом програми стала пісня 10-В класу «Life», яка надихнула присутніх на нові вчинки та допомогла замислитись над сенсом життя.

Виступи вразили всіх присутніх, в тому числі й вчителів та директора, який дав зрозуміти нам важливість вивчення іноземних мов.

Продовження дня в 10-Б класі було під девізом «Ні дня без англійської». Учні написали аудіювання про правильний вибір професії. Свої знання вони підтвердили, написавши лист-запрошення другові.

Не менш змістовним було продовження дня. Учні відвідали «Кімнату бойової слави» 3 ОП СпП (музей полку).

Під час двогодинної екскурсії ми дізналися про різновиди зброї, спорядження вибухонебезпечних предметів, про героїзм  наших воїнів під час боїв за Савур-могилу, Краматорськ, Слов’янськ та оборону Донецького аеропорту.

Учні 10-В класу представили свою команду «Crazy scorpions» та капітана.

Потім гімназисти переглянули та обговорили презентацію «As many languages you know as many times you are a person». Брали участь в лінгвістичній пізнавально-розважальній програмі «Країни світу та столиці». В класі відбулась дискусія на тему «Where would you go on holiday?», було представлено презентацію «Great Explorers (Відомі дослідники)»; було створено колаж «Why do we study language? (Чому ми вивчаємо мови?)»; проведено роботу з інформаційними ресурсами, підготували матеріали для виготовлення плакатів.

Вдень була проведена екскурсія вулицями Кропивницького. Кропивницький –  це місто  в якому на пішохідних  вулицях ,забудованих ще у позаминулому столітті прекрасними, навіть помпезними, будівлями (деякі з яких нагадують палаци) прогулюються люди, грають музиканти. А крім розкішних будівель, палаців та садиб, тут є старовинний театр, церкви, костьоли.

Ранок 30 травня, 5:30. Всі учні 10-Г класу виглядають невиспаними, проте збудженими, в очах жевріє очікування, адже ми їдемо до маленької Батьківщини великого Шевченка…

Екскурсія виправдала всі наші очікування.

Їхали ми три з половиною години до села Моринці, де нам провели екскурсію по реконструйованій садибі ще малого Тараса. Ми були ознайомлені з побутом та вражені інтер’єром будівель того часу.

Нам пощастило, тому що погода була сприятливою для прогулянки лісом у садибі пана Енгельгарда. Величезні дерева висаджені вздовж алеї, пісні пташок, пагорби з фруктовими деревами – все це вразило і лишило приємний спогад про Черкаську область.

Категорія: Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.