Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Новорічно-різдвяні дійства

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Новорічно-різдвяні дійства

Автор: Французан від 24-12-2017, 11:18, переглядів: 1 359

0


Ось і підходить пора Новорічно-різдвяних свят, коли ми поринаємо у чарівний світ, створений уявою і фантазією багатьох поколінь наших предків.

Особливо це стосується зимових свят, які ніби переносять нас в якусь надзвичайну, чарівну казку.

Новий рік – це свято для всіх нас і кожного зокрема.

Не можна уявити собі зимові свята без однієї з найулюбленіших казок класика дитячої літератури Самуїла Маршака. Ось уже більше півстоліття діти різних поколінь зустрічають Новий рік в гарній компанії «Дванадцяти місяців».

Новорічна історія у виконанні учнів 5-9 класів облкомплексу розповіла усім про звичайну дівчинку, яка уві сні потрапила у казковий світ! Глядачі дізналися про неймовірні пригоди в новорічному чарівному лісі. Це повчальна розповідь про те, що треба допомагати іншим людям, і тоді добро повернеться сторицею.

Фантастичний спектакль зачарував новорічною атмосферою, яскравими костюмами і незвичайними хореографічними композиціями.

А учні 10-11-х класів підготували новорічне театралізоване дійство «Небо ясні зірки вкрили». Присутні побували на Андріївських вечорницях, Святій вечері, щедрому вечорі та переглянули театралізований вертеп. Усі отримали насолоду від виконання різдвяних пісень та хореографічних постановок, почули величні віншування.

Новорічні програми підготували вихователі, вчителі-хореографи, вчитель музики і співу, фахівці технічного центру та наші талановиті учні.

Фотозвіт

 


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.