Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Пам’ятка щодо дій населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Пам’ятка щодо дій населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру

Автор: feanen від 6-05-2022, 07:58, переглядів: 241

0 29 квітня у 5 класі був проведений урок безпеки «Пам’ятка щодо дій населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру». Під час бесіди учні згадали про правила поведінки, підготовку оселі у надзвичайних ситуаціях, безпечне перебування у місцях укриття,  рекомендації щодо можливого перебування у зоні надзвичайної ситуації, дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.
Діти доповідали  про правила та рекомендації складання «екстреної валізки»,  першу допомогу під час евакуації населення, дії населення в умовах надзвичайних ситуації воєнного характеру,  дії під час перестрілки, про поведінку у натовпі.
Під кінець бесіди учні зазначили, що обов’язково треба виконувати усі правила безпеки, не допускати паніки при евакуації.  Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагатися зробити це самим, адже це може призвести до трагічних наслідків.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.