Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Космос-2022 рік: історії про метавсесвіт

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Космос-2022 рік: історії про метавсесвіт

Автор: feanen від 20-04-2022, 12:23, переглядів: 328

0 14 квітня, до Всесвітнього дня авіації і  космонавтики, Дню працівників ракетно-космічної галузі України, учні 5 класу провели інформаційну годину у zoom «Космос-2022 рік: історії про метавсесвіт»
Під час заходу п’ятикласники розширили світогляд, поглибили знання в області космонавтики і авіації; розкрили значення дослідження космосу в житті українців, ознайомилися з автобіографічними даними видатних конструкторів ракетно-космічної техніки України, космічним сьогоденням, виявили цікавість до віртуального простору з цифровими світами, пізнання космічних просторів метавсесвіту.
12 квітня виповнюється 61 рік від першого польоту людини в космос. Це свято підкреслює нестримну жагу людського роду до пізнання нових знань.
Україна і космос - нероздільні. Зв'язок цей міцно встановився ще на зорі космонавтики. А за роки незалежності Україна впевнено посіла своє місце серед провідних космічних держав світу.
Українське походження мали багато творців теорії польотів у світовому просторі, як серед творців космічної техніки, так і серед космонавтів світу. Наші земляки були піонерами в розвитку ракетно-космічної галузі і своїми славетними справами прославили Україну.
Космос, яким тільки нещодавно почали займатися приватні гравці, перетворюється на простір нового військового змагання між урядами різних країн.
Яким буде 2022 рік: «чисті технології», чи війни у космосі?
Можливості нашого пізнання не обмежені, і за наявності наполегливої праці та терпінню ми можемо здолати будь-які перешкоди.
Але що таке метавсесвіт? І коли він стане реальністю або невід'ємною частиною нашого життя?
Наприкінці заходу ліцеїсти зазначили, що для різних людей метавсесвіт означає різні речі, але також і тим, що межі між віртуальним світом та реальністю стали розмитими до невпізнання.
Не бійтеся фантазувати, і можливо саме ви зробите значні відкриття в сфері метавсесвіту і космонавтики.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.