Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година «Підтримка України. Дітям про Євросоюз»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година «Підтримка України. Дітям про Євросоюз»

Автор: mirosha від 13-04-2022, 08:22, переглядів: 268

0 12 квітня з учнями 6 класу було проведено інформаційну годину на тему «Підтримка України. Дітям про Євросоюз». Метою заняття було ознайомлення учнів з такою організацією як Євросоюз. Актуальність інформації полягає в теперішній геополітичній ситуації, коли війська рф 24 лютого 2022 року вторглися на територію незалежної України. Десятки країн-партнерів надсилають в Україну фінансову та військову допомогу, вводять економічні санкції проти агресора.


 
Одним з партнерів України є Євросоюз – об’єднання 27 європейських країн, які мають спільні цінності, такі, як верховенство права, права людини тощо та підтримують єдині принципи зовнішньої політики і засуджують агресію рф. На занятті учні переглянули навчальне відео «Дітям про Євросоюз», відповіли на питання про цю організацію, розв’язали кросворд з теми. Діти засвоїли інформацію про  Євросоюз та дізналися, чому шлях до ЄС такий важливий для нашої країни.

 
  

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.