Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тренінгове заняття на тему: «Основні способи захисту населення»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тренінгове заняття на тему: «Основні способи захисту населення»

Автор: dend від 10-04-2022, 17:10, переглядів: 358

0

Практичний психолог провела з учнями 5, 6, 7 класів тренінгове заняття на тему: «Основні способи захисту населення» з метою надання психологічної підготовки до екстремальних ситуацій в умовах воєнного стану. Під час ZOOM-конференцій учні розглянули способи реагування на різні види небезпеки.

Під час тренінгового заняття учнізадавали запитання та розглянули запропоновані алгоритми дій. Зокрема, опинившись в екстремальній ситуації, треба діяти швидко, рішуче, без паніки, щоб зберегти своє життя.

До засобів захисту населення належать завчасне інформування населення про загрозу, створення умов для навчання застосовувати індивідуальні засоби захисту та колективні засоби захисту.

Частина учнів уже зараз навчається в евакуації. Тому розглянули визначення евакуації, умови проживання за межами рідного дому. Важлива пам’ятати, що позитивне мислення допоможе не розгубитись та бути впевненим у своъх силах.

Практичний психолог: Якимчук Г.В.

Категорія: Ліцейне життя / Психологія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.