Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування в 11-Б "Трагедія і героїка сьогодення: війна, день 35"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування в 11-Б "Трагедія і героїка сьогодення: війна, день 35"

Автор: dend від 30-03-2022, 12:25, переглядів: 249

0

Вже більше місяця кожен з нас живе у стані відчуття непереборного горя: триває жорстока війна, тисячі людей загинули або скалічені, понад 10 млн стали біженцями – виїхали до порівняно безпечних місць нашої палаючої країни або за кордон… Ні про що інше думати і говорити сьогодні не можливо. Головне питання, яке засіло у голові болючою голкою: як таке могло статися?.. На годині спілкування, яка пройшла в 11-Б класі були обговорені вражаючі події, які відбуваються навколо нас щодня, вшанували пам’ять наших загиблих воїнів і мирного населення.

Також було піднято ряд найважливіших на сьогодні питань: що повинно було статися з росіянами, щоб вони підтримували фашистські дії Путіна? Чому у країні великих гуманістів Достоєвського і Толстого таке стало можливим? Чому навіть у наших сім’ях – багато у кого є родичі в Росії – іноді доводиться розривати родинні зв’язки через неможливість спілкуватися з людиною, яка заперечує провину свого уряду, своєї армії? Відповідь була однозначною: пропаганда діє на інтелектуально й емоційно убогих людей – не можна критично мислити, якщо в голові і в душі лише байки про велику місію великої країни і реклама кока-коли. Саме тому сьогодні окупанти палять наші книги з історії. Тож робимо все, щоб не перетворитися на безмозглий планктон, працюємо над собою.

Слава Україні!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.