Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тема заходу: «Шкідливі звички чи життя в своє задоволення»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тема заходу: «Шкідливі звички чи життя в своє задоволення»

Автор: dend від 31-01-2022, 08:34, переглядів: 260

0

З метою повторення та донесення до свідомості учнів про шкідливі звички, які є основною причиною порушення здоров’я, в 10-В класі проведено захист презентацій «Шкідливі звички чи життя в своє задоволення».

Учні дуже відповідально віднеслися до поставлених завдань та підготували презентації по трьом напрямкам шкідливих звичок:

1) Наркотики і наркоманія

2) Вплив алкоголю на організм людини

3) Тютюнопаління

Особлива увага була відведена шкідливим звичкам, які є не корисними, а шкідливими діями для здоров’я людей, що вони створюють загрозу для здоров’я і можуть мати в собі елементи психічних розладів.

Багато шкідливих звичок набувають характеру залежності, тобто людина знає про шкоду звички, але не може позбутися їх через те, що вони приносять короткочасне задоволення або полегшення.

Учні розкрили причини, які спонукають спробувати наркотики нібито для цікавості, бажання пережити незвичайні відчуття, депресії, почуття гніву; розкрили основні фактори схильності до алкоголю; усвідомили соціальні наслідки алкоголізації підлітків, які проявляються у прогулах за місцем навчання.

Учні зрозуміли, що біда наша в тому, що ми починаємо думати про своє здоровя лише тоді, коли починаємо його втрачати і треба потім думати про налагодження свого здоров’я.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.