3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Активні члени євроклубу "Астра"

Автор: dend від 17-12-2021, 12:58, переглядів: 375

0

Активні члени євроклубу "Астра" Євгеній Пастернак, Глеб Цуканов Надія Баранюк, Аліна Стрельцова та Софія Василик взяли активну участь у крутому заході від команди Team Europe Кропивницький!

У рамках діяльності команди експертів та експерток Team Europe Кропивницький, яку підтримує Представництво ЄС в Україні, сьогодні в обласному центрі відбулася ціла низка цікавих подій, викликаних самітом «Східного партнерства», котрий відбувається 15 грудня у Брюсселі.

“Східне партнерство” - це політика Європейського Союзу, що має на меті зміцнення стосунків зі східними сусідами ЄС. Зокрема, із Україною, Грузією, Молдовою, Азербайджаном, Вірменією та Білоруссю. Більше того, цього року Київ, Тбілісі та Кишинеу, котрі уже мають угоди про асоціацію з ЄС, створили «Асоційоване тріо».

У Кропивницькому Гончаренко центрі відбулася інтерактивна зустріч, під час якої всі бажаючі могли дізнатися як про ініціативу «Східне партнерство», так і про інші напрямки взаємодії на рівні Україна-ЄС. Перед присутніми виступили  Лілія Антонюк, національна координаторка ініціативи «Посли європейської молоді» в Україні (EU NEIGHBOURS east), EU4Youth Alumna, Erasmus+ Alumna, а також Ярослав Морозов, посол європейської молоді.

В кінці зустрічі Лілія Антонюк та Ярослав Морозов влаштували квіз, в якому Цуканов Гліб отримав 2 місце, а Баранюк Надія 3 місце. В подарунок отрмали крутецький шопер від EU NEIGHBOURS east та купу інших приємностей.

«На мене призвело велике враження сьогоднішніх захід, особливо сподобалася гра-тест. Залишилось багато позитивних емоцій і маю надію побувати в Гончаренко центрі неодноразово.» – ділиться враженнями Софія Василик

«Мені дуже сподобалася зустріч, дякую організаторам та спікерам Лілії Антонюк і Ярославу Морозу, будемо раді долучатися до подібних заходів» – ділиться враженнями Євгеній Пастернак

«Я дуже радий, що зміг відвідати цей захід. Мені дійсно цікава тема культурної та освітньої дипломатії (політики). З Лілією Антонюк, я вже мав нагоду поспілкуватися , під час навчання в школі "Молодого українського дипломата". Пані Лілія - дійсно професіонал своєї справи.» – розповідає Глєб Цуканов.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.