Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Виховна бесіда з БЖ « Пожежна безпека. Надзвичайні ситуації, що загро-жують добробуту людини і суспільства».

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Виховна бесіда з БЖ « Пожежна безпека. Надзвичайні ситуації, що загро-жують добробуту людини і суспільства».

Автор: dend від 4-11-2021, 14:09, переглядів: 274

0

03.11.21. в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності «Добрий і злий сірничок» у 11-В класі була проведена   виховна бесіда « Пожежна безпека. Надзвичайні ситуації, що загрожують добробуту людини і суспільства  ».

Метою бесіди було – поглибити знання ліцеїстів про причини та обставини виникнення пожеж, нагадати правила пожежної безпеки для учнів у навчальних закладах та побуті, розвивати навички користування первинними засобами пожежогасіння. Формувати в учнів здоров’язберігаючі компетентності. Виховувати обачність, обережність, відповідальність.

Під час бесіди учні дізналися: «Що таке пожежа?», « Причини виникнення пожеж», « Які є види вогнегасників». Навчилися правилам пожежної безпеки та діям в надзвичайних ситуаціях  Отже, правила поведінки під час пожежі повинні бути відомі всім з раннього віку. Надзвичайні ситуації становлять небезпеку для добробуту людей будь-якого віку та суспільства. Люди нерідко страждають при пожежах та відчувають сильний страх, тому повинні знати, як діяти в надзвичайних ситуаціях.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.