Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційно-тематична година на тему: "Добрий і злий сірничок. Сумна статистика".

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційно-тематична година на тему: "Добрий і злий сірничок. Сумна статистика".

Автор: dend від 10-11-2021, 14:03, переглядів: 702

0

5 листопада у 11-В класі було проведено інформаційно-тематичну годину на тему: " Добрий і злий сірничок. Сумна статистика".

Мета:  нагадати учням про значення вогню в житті людей та шкоду при необережному поводженні з ним, вчити учнів порядку дій у разі виникнення пожежі: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби “101”, гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення.

Учениці Алєйнік С. та Шестіна Є. розповіли про небезпечне поводження людей з вогнем та сумну статистику найбільших пожеш в світі та Україні.

За 9 місяців 2021 року в Україні зареєстровано 57 956 пожеж;

Унаслідок пожеж загинуло 1218 людей, у тому числі 21 дитина;

Матеріальні витрати від пожеж склали 9 млрд. 959 млн. 292 тис. грн. Вражаючі цифри пожеж повинні примусити задуматись про наслідки необережного поводження з вогнем.

Щоб вберегти своє життя і життя своїх близьких, ми маємо дотримуватися багатьох правил, у тому числі – пожежної безпеки. Адже ризик виникнення пожежі є однією із найпоширеніших небезпек для людського життя. Вогонь може бути дуже підступним і принести чимало негараздів і проблем. Але, на жаль, не всі пам’ятають правила пожежної безпеки, а головне – не завжди дотримуються їх у повсякденному житті.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.