Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Квест «Ми обираємо життя» у 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Квест «Ми обираємо життя» у 10-Б класі

Автор: dend від 25-09-2021, 15:49, переглядів: 339

0

На жаль, в Україні рівень смертності та травматизму внаслідок ДТП є одним із найвищих у європейському регіоні: Україна посідає п’яте місце. В Україні із 100 травмованих унаслідок ДТП гине 15-17 осіб, у Європі – 3-4, в США – 2-3 особи. Кожен третій загиблий – молода людина віком до 29 років. ДТП в Україні є першою за поширеністю причиною смерті молоді віком від 15 до 24 років та другою за поширеністю причиною смерті дітей віком від 5 до 14 років. За останній 6-річний період на дорогах України загинуло 1,4 тисяч дітей віком до 18 років.

У 10-Б класі проведено гру-квест «Ми обираємо життя» з метою повторити та закріпити знання учнів про правила дорожнього руху, безпечної поведінки на вулиці, навчити дітей використовувати набуті знання в реальних умовах, знаходити правильне рішення в нестандартних ситуаціях; формувати  у школярів потребу в дотриманні правил безпечної поведінки; виховувати почуття відповідальності за власне життя та життя інших людей.

Учні були розділені на дві команди, які успішно пройшли етапи квесту: «Співоча зупинка», зупинка «Намалюй знак», зупинка «Велосипедист – водій чи пішохід» та зупинка «Сюрприз». Перемогла ДРУЖБА!!!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.