3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято останнього дзвоника

Автор: dend від 4-06-2021, 12:22, переглядів: 584

0

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято останнього дзвоника.

Воно радісне і водночас сумне.

Радісне, бо закінчися навчальний рік. Попереду – чудові літні канікули. А сумне, бо дзвоник востаннє лунає для наших найстарших ліцеїстів – одинадцятикласників.

Цей навчальний рік, як і минулий, був складним. Перш за все, з причини пандемії коронавірусу. Було навчання і дистанційне, і за партами. Але заклад гідно його пройшов.

Щоразу ми з великим задоволенням під українським рушником, урочисту музику і шалені оплески запрошуємо наших випускників.

Директор Наукового ліцею-інтернату, народний артист України, професор А.Є. Коротков та заступник директора з навчальної роботи, П.М. Шеремет вручили подяки фіналістам Малої академії наук учнівської молоді України, а також, згадавши силу стародавніх традицій, обсипали учнів зерном жита-пшениці.

Але яке ж свято обходиться без концертних номерів, які з любов’ю підготували як учні гімназії, так і гості.

Наша гостя, солістка Кіровоградської обласної філармонії, Іванна Неділенко привітала піснею «Свята Україна». Учні школи мистецтв подарували хореографічну композицію «На зеленому лужку», восьмикласники – «Світанок».

Учні 10-х класів підготували для випускників літературно-музично-хореографічну композицію «Вам, випускники!», 10-А – хореографічну композицію «Лови момент».

Але найзворушливішими в цей день були випускники. Вони подякували усім працівникам ліцею, а потім вокальний ансамбль щиро, проникливо, вразливо виконав пісню «Школа».

Фінальна композиція на пісню «Ми - українці», яку виконала учениця 11-Б класу, переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук учнівської молоді України Анна Туманова та учні 6, 9 класів вразила своїм запальним ритмом та енергійністю.

Ось і настала хвилююча мить – останній дзвоник, який цьогоріч дали Уляна і Степан Короткови та двічі призер ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Кирило Шаманський і учасник народного хореоргафічного ансамблю «Пролісок» Кирило Виноградов.

Як завжди, прикрасили останню мить голуби, нагадавши всім присутнім про безтурботне дитинство.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.