Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкритий захід. Заняття з народознавства "Рід. Родовід. Родовідне дерево"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкритий захід. Заняття з народознавства "Рід. Родовід. Родовідне дерево"

Автор: dend від 15-04-2021, 10:41, переглядів: 478

0 12 квітня у 10-В класі відбувся відкритий захід. Заняття з народознавства на тему: "Рід. Родовід. Родовідне дерево". Метою заходу було - з'ясувати значення поняття "покоління", "рід", "родовід", навчити учнів складати "родовідне дерево", спонукати ліцеїстів до пошукової роботи, об'єднувати спільною діяльністю дітей та їхніх батьків, розвивати вміння використовувати інтернет-ресурси для дослідження свого родоводу, виховувати  глибокі почуття вдячності й любові до своїх батьків, шанобливе ставлення до рідних.
Учень Яременко Владислав презентував своє власне дослідження "Мій родовід", ознайомив із генеологічним деревом свого роду. Розповідь була дуже змістовна та цікава із використанням старовинних світлин. Найдорожчі для людини-це її батьки, що родили і ростили. Вклали стільки мрій, старань і сили! Тому ми повинні шанувати, любити своїх батьків,свій рід, бути вдячними їм, турбуватися про них, допомогати в усьому,ділити з ними їхні скорботи і труднощі, особливо- на схилі їхнього життя!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.