Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » «Моральний світ та репродуктивне здоров’я сучасної дівчини»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Моральний світ та репродуктивне здоров’я сучасної дівчини»

Автор: dend від 15-04-2021, 09:16, переглядів: 375

0

Протягом минулого тижня у ліцеї проводилась бесіда з учнями 10-х класів на  на актуальну тему для старшокласників: «Моральний світ та репродуктивне здоров’я сучасної дівчини»

Практичний психолог провела анкетування на визначення важливих для кожної особистості моральних цінностей. Потім порівняли свої результати з визначенням моральних цінностей сучасної молоді, зокрема сучасної дівчини з попередніми дослідженнями.

Кожна дівчина прагне бути привабливою і бути в центрі уваги – це бажання є цілком природнім. Під час бесіди розглянули стандарти елегантності та вульгарності, вплив куріння, розпивання алкогольних напоїв на зовнішність та моральність дівчат.

Хлопці та дівчата відповіли на запитання: «Типова дівчина очима сучасної молоді» та «Яку дівчину хлопці бажають бачити поряд з собою». Обговоривши відповіді, можна побачити, що бачення відрізняються. Тому учням запропоновано до уваги кодекс достойного юнака та достойної дівчини.

Практичний психолог Якимчук Г.В.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.