Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з психології «Моральний світ та репродуктивне здоровʹя сучасної дівчини»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з психології «Моральний світ та репродуктивне здоровʹя сучасної дівчини»

Автор: dend від 15-04-2021, 09:09, переглядів: 329

0

9 квітня у 10-Г класі було проведено бесіду з психології «Моральний світ та репродуктивне здоровʹя сучасної дівчини», яку проводила практичний психолог Центральноукраїнського наукового ліцею-інтрнату – Якимчук Ганна Валентинівна. Учні обговорили, якими моральними якостями має володіти сучасна дівчина, про її репродуктивне здороʹя ,дізналися про науку Телегонія та дійшли до таких висновків:

Мораль не існує поза свідомістю, адже людські вчинки не отримали б морального виміру, якби людина не була здатна усвідомлювати їх суть, співвідносити їх з власними уявленнями про добро і зло, належне і справедливе, із власним сумлінням. Потрібно формувати в собі опір до всього, що вважається аморальним і навчіться боротися з брудом у людських відносинах. Поведінка дівчат , рівень їх моральності – показник моральності суспільства, нації, народу, до якого вони належать!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.