Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Сини нескореної неньки України»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Сини нескореної неньки України»

Автор: dend від 27-02-2021, 08:16, переглядів: 405

0

З метою вшанування героїв, які віддали своє життя під час запеклих бойових дій в Дебальцево, в 11-В класі 22.02.2021 року була проведена година спілкування «Сини нескореної неньки України»

Піл час заходу учні класу згадали події, коли у тих запеклих боях на околицях Дебальцевого загинуло 266 наших воїнів

Зимові бої за Дебальцеве або Дебальцевський плацдарм тривали в період 21 січня – 18 лютого 2015 року. Дебальцеве – місто з важливим залізничним вузлом, воно також знаходиться на перехресті двох автошляхів міжнародного значення, що поєднує Луганськ із Донецьком. Дебальцеве було визволене від терористів у ході літньої операції 2014 року. Внаслідок цих бойових дій вдалося завдати великих втрат ворогу, що примусили його відмовитися від подальших активних наступальних дій. Також, завдяки організованому виходу українських частин, командуванню вдалося уникнути оточення та знищення відділень ЗСУ.

Ліцеїсти зазначили, що відважно захищаючи територіальну цілісність України, на превеликий жаль, під Дебальцево загинуло багато солдат та офіцерів. Усі вони залишатимуться у наших серцях як найкращі сини України, адже подвиг Героїв не вмирає!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.