3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Все починається з кохання

Автор: dend від 17-02-2020, 13:28, переглядів: 521

0

Мабуть, кожен із нас впевнений, що стовідсотково знає, що це таке… Кохання… Найкраще у світі почуття, яке описують у книгах, оспівують у музиці. Почуття, яке може пройти крізь усі перешкоди і випробування… Почуття, яке здатне розтопити навіть крижане серце…  А взагалі – це не просто почуття, це щось набагато більше. Це побудований двома закоханими людьми цілий світ, їхній власний світ, що існує довжиною в життя, довжиною в цілу вічність.

Чи переживали справжнє кохання наші учасники, ми почули у день закоханих під час шоу-програми «Все починається з кохання». Наші герої Анна, Аліса, Іванка, Софія, Даніїл, Торос, Антон та Данило – красиві, розумні, елегантні, непередбачувані, з прекрасним почуттям гумору.

Як завжди, і представляти, і готувати вітання до свята кожному учаснику люб’язно допомагали друзі.

Данило зворушливо кружляв у вальсі з Настею та однокласниками. Торос майстерно перевтілився у кота Бегемота із наймістичнішого роману Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита». Сцена балу вразила всіх. Доволі привабливий молодий чоловік з цікавою зовнішністю Антон зіграв швидше романтика, ніж афериста. Іванка, Аліса та Софія вражали правдивим, зворушливим, проникливим голосом. Даніїл і Анна – хореографічними композиціями.

Зі святом закоханих привітали наші учні та гості: 9-класники хореографічною композицією «Сеньйорита», Валерія Гречук із Владиславом Галушкою піснею «Вітрила», наші випускники Маргарита Омельченко з Владиславом Балогом «Непоборною силою кохання», а підкорила майстерною грою на скрипці керівник оркестру «Єлисавет-ретро» Кіровоградської обласної філармонії Олена Фурманова.

Приємні слова на адресу учасників і всіх причетних до свята прозвучали з уст Олександра Наумовича, який вручив учасникам подарунки та побажав усім радості від любові.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.