3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Здоровому - все здорово

Автор: dend від 29-01-2020, 10:09, переглядів: 566

0

Учні 10-А класу під час тижня знань безпеки життєдіяльності «Здоров’я дітей – здоров’я нації» провели бесіду «Здоровому - все здорово».

Під час заходу десятикласники ознайомилися із поняттями «здоровий спосіб життя», «складові здоров’я»; доповіли про відповідальне ставлення до власного здоров’я; обговорили питання про активізацію внутрішнього потенціалу для протистояння негативним звичкам, визначили, що саме потрібно робити для того, аби залишатися здоровим та успішним.

Учні поділилися один з одним не лише думками, а й способами підтримування гарної фізичної форми та духу, провели паралелі між спортом та здоров'ям та визначили, як взаємо замінити певні послаблення у харчуванні корисними вправами. Цікавим відкриттям стало те, що для кожного ця тема була актуальною, шкідливі звички -  тема не нова, а от шляхи та способи, як їх уникнути, заінтригували аудиторію.

Усі  присутні зазначили, що не випадково, вітаючи один одного з днем народження або з приводу іншого свята чи події, ми бажаємо здоров'я і щастя. Дійсно, ці два поняття нерозривно взаємопов'язані. Безперечно, без здоров'я не може бути щастя.

Бережіть своє здоров’я!  Здоровому все здорово!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.