Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Бесіда з елементами тренінгу на тему «Торгівля людьми. Актуальність проблеми в Україні»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Бесіда з елементами тренінгу на тему «Торгівля людьми. Актуальність проблеми в Україні»

Автор: dend від 25-11-2019, 08:05, переглядів: 453

0 18 листопада в 11-В класі була проведена бесіда з елементами тренінгу на тему «Торгівля людьми. Актуальність проблеми в Україні». Метою заходу було надати учням інформацію про явище торгівлі людьми (дітьми), зовнішні та внутрішні причини виникнення даної проблеми, про те, які права порушуються у ситуації торгівлі людьми; сприяти підвищенню рівня поінформованості учнів та усвідомлення гостроти проблеми торгівлі людьми; сформувати навички безпечної поведінки, спостережливість, усвідомлення проблеми торгівлі людьми; сприяти практичному формування моделі безпечної поведінки в разі виїзду та перебування за кордоном; виховати активну позицію щодо можливості захисту своїх прав; розвинути необхідні вміння та навички з питань захисту власної гідності у складній ситуації;
Були запрошені гості, серед яких були представники ОБСЄ в Кіровоградській області. Експертами була надана  статистична інформація по проблемі «білого рабства» в Україні, а також наведено декілька прикладів із життя.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.