3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перегляд фільму «Заборонений»

Автор: dend від 18-09-2019, 11:19, переглядів: 563

0

11 вересня 2019 року 11-В клас відвідав фільм «Заборонений». Український художній фільм про життя та загадкову смерть відомого поета – шістдесятника, правозахисника, Героя України – Василя Стуса, його боротьбу із радянською системою та спроби опублікувати свою останню збірку віршів, яку поет намагався передати з в’язниці на волю.

Враження після переглянутого фільму в учнів розділилися:

Петренко Анастасія вважає, що головний плюс фільму – зовнішня схожість акторів з реальними дисидентами, а головний мінус – недопрацьований сценарій.

« Я вважаю, що в даний час такі фільми потрібно знімати частіше, щоб донести народові нескореність українського народу і що ми повинні пишатися цим:  вільно розмовляти українською мовою та завжди відстоювати незалежність України. Можу сказати, що це один з найкращих фільмів, які я колись бачила!»,- такої думки Тороп Анна.

Григоренко Олена іншої думки. « Я давно чекала виходу фільму « Заборонений», але фільм не виправдав моїх очікувань. Особистість та справжній характер Стуса відкрився лише в останніх кадрах. Також в фільмі показані лише основні події, а не цілісна картина.»

«У фільмі показано справжню жорстокість тоталітарної системи під назвою Радянський Союз. Загалом можу сказати, що фільм дає нам змогу уявити картину складного, суперечливого життя, , великого українця Василя Стуса», - такі враження залишилися у Николюк Тетяни.

Ми дякуємо вчителям за надану нам змогу відвідати та обговорити суперечливий  фільм режисера Р. Бровка « Заборонений».

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.