Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тематична година «Чорнобиль не має минулого»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематична година «Чорнобиль не має минулого»

Автор: dend від 29-04-2019, 09:27, переглядів: 527

0

26 квітня учні 10-В класу взяли участь у тематичній годині на тему «Чорнобиль не має минулого», під час якої розповіли про страшну трагедію з 33-річною історією – техногенно-екологічною катастрофою, спричиненою вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Саме цей день став найтяжчим лихом  не тільки для України, а й усього людства – вибух на Чорнобильській АЕС.

30 кілометрів – радіус зони відчуження навколо ЧАЕС. Евакуйовані жителі міст і сіл у цій зоні більше ніколи не повернуться додому…

Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Учні 10-В класу переглянули відео «Правда про аварію на Чорнобильській АЕС» і вшанували пам’ять всіх, хто був причетний до цієї страшної сторінки нашої історії. В тематичній годині прийняли участь вихователь Подгорна Н.А. та вчитель громадянської освіти Черткова Н.А.

Низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом.

Наостанок, учні класу відвідали пам’ятник ліквідаторам Чорнобильської АЕС.

Силенко І.

Медведєва М.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.