Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкритий захід - конференція: «Здоров’я - найвища цінність»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкритий захід - конференція: «Здоров’я - найвища цінність»

Автор: dend від 13-03-2019, 16:01, переглядів: 881

0

В 10-Б класі відбувся відкритий захід - конференція: «Здоров’я - найвища цінність».

Великий українець, всесвітньовідомий кардіолог, академік Микола Амосов стверджував: «Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля, постійні і значні. Замінити їх не можна нічим. Не сподівайтеся на медицину. Вона непогано лікує деякі хвороби, але не може зробити людину здоровою». Жоден лікар, жодна державна програма не зроблять вас здоровими. Покращити стан свого організму можемо тільки ми самі. Адже у 50% випадків більшість захворювань є наслідком нашого способу життя.
Згідно зі статистичними даними УНІАН за 2018 рік, в Україні на 100 померлих припадає 54 народжених, тобто кількість померлих майже вдвічі перевищує кількість народжених. І ці цифри вражають і  свідчать про існування реальної загрози вимирання нації. Сьогодні майже 90% дітей дошкільного віку, учнів і студентів мають відхилення у здоров’ї. Тільки за останні 5 років на 41% збільшилася кількість учнівської молоді, віднесеної за станом здоров’я до спеціальних медичних груп. На 60% зросла кількість неповнолітніх, які вживають наркотики, палять, п’ють. Тому надзвичайно важливим є здійснювати пропаганду здорового способу життя. 

 Учні 10-Б класу закликають всіх бути здоровими і вільними від будь-якої залежності, адже здоров’я - найвища життєва цінність!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.