3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Наркотики - шлях в нікуди

Автор: feanen від 4-03-2019, 11:07, переглядів: 650

0

А чи знаєте ви з чого починається залежність? Саме таке запитання для дискусії поставили перед собою учні 9 класу. "Наркотики - спокуса для цікавих" - актуальна проблема сучасності.

Чи коштує воно того, щоб 1 раз спробувати і втонути з головою, а в 97% втратити життя.

Обговорювана тема відкрила різнобічність мислення учнів: з їх уст звучали не лише заїжджені -  це погано, наркотики зло, а аргументовані дорослі думки. Так одним з найгрунтовніших варіантів було поставлене питання про те, а чи наркотична залежність це особисте, чи в неї потрапляє вся сім'я?!  Адже  дійсно можна зробити висновок, що потрапляє в неї одна людина, а страждають та намагаються боротись все її оточення.

В наш час чи не на кожному повороті є люди, готові зламати наше життя пропозицією спробувати нові відчуття. І край необхідно знати, як вірно себе повести в такій ситуації. Під час бесіди були змодельовані ситуації, де учні ставали безпосередніми учасниками та мали змогу особисто змалювати план своїх дій в таких випадках.

Наприкінці бесіди, учні самостійно  написали лист-заклик до однолітків, в якому висвітлили свої  думки з теми " Чи коштує ця спокуса вашого життя?".

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.