Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Зустріч у музичній вітальні за участю викладачів та учнів музичної школи №4 м. Кропивницького в рамках мистецько-просвітницького проекту Любові Кардаш «Секрет успіху Соломії Крушельницької»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зустріч у музичній вітальні за участю викладачів та учнів музичної школи №4 м. Кропивницького в рамках мистецько-просвітницького проекту Любові Кардаш «Секрет успіху Соломії Крушельницької»

Автор: dend від 2-03-2019, 10:56, переглядів: 531

0

28 лютого 2019 року у відділі обласного краєзнавчого музею – меморіальному музеї М.Л. Кропивницького відбулася зустріч у музичній вітальні. Ми, учні 10 – Г, стали гостями дому корифея.

Художня частина розпочалася з музично-драматичної сцени з життя С. Крушельницької. В образі уславленої оперної співачки до нас звернулася Л. Кардаш. ЇЇ партнерами по сцені були Валентина Донцова, яка виконувала роль Ольги Окуневської, а також Чумаченко Анна в образі дівчинки Ганни. Далі нас чекала програма з вокальних та інструментальних номерів. Концертне дійство завершилося виступом лауреата всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів Любові Кардаш.

Також ми познайомилися з новоствореною виставкою «Дмитро Гайдамака та Юлія Шостаківська – учні і сподвижники Марка Кропивницького». 

Художня програма як і виставка, що присвячена темі творчого наставництва, стала виявом пошани до Батька української сцени Марка Кропивницького, чия багатогранна натхненна праця прислужилася мистецькій славі України.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.