Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година приурочена Дню виводу радянських військ з Афганістану

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година приурочена Дню виводу радянських військ з Афганістану

Автор: dend від 21-02-2019, 10:17, переглядів: 1 058

0

15 лютого у 10-В класі пройшла інформаційна година приурочена Дню виводу радянських військ з Афганістану. Ця війна, яка тривала з 1979 по 1989 роки залишила невиліковну рану у серцях тих, хто брав участь у бойових діях. І сьогодні, із десятками тисяч наших співвітчизників воїни-афганці на південно-східних рубежах боронять незалежність нашої держави. Вони є прикладом мужності і відваги, патріотизму і відданості військовій присязі.

Не оминула ця війна і наших земляків. З болем у серці згадують вони ті події, своїх полеглих товаришів. Напередодні цієї дати адміністрація територіального центру запросила воїнів-інтернаціоналістів Кірвоградської області.

Важкими були спогади цих мужніх чоловіків про ті часи, про друзів, які назавжди залишилися лежати у чужій землі. Та й самі вони майже щодня були на волосині від смерті. Ми, учні 10-В класу, засвідчуємо свою глибоку шану та повагу мужності воїнів-афганців, які, як ніхто, знають справжню ціну війни і миру. Від усього серця бажаємо всім, хто брав участь у бойових діях на території Афганістану та інших держав, родинного затишку, здоров’я, благополуччя, щастя, миру та добра.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.