Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тематичний захід «Голод 1932 - 1933 р. Непрощенний злочин»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тематичний захід «Голод 1932 - 1933 р. Непрощенний злочин»

Автор: dend від 28-11-2018, 09:54, переглядів: 648

0

Смуток огортає душу, коли вчитуєшся й осмислюєш рядки архівних документів, вислуховуєш сповнені печальллі розповіді очевидців Голодомору, штучно створеного в Україні. Але правду про це повинні знати всі, якою б гіркою вона не була. Саме з цією метою 22 листопада в 10-В класі була проведена тематична година, присвячена  вшануванню 85 роковин Голодомору.

Учні взяли участь у тематичному заході «Голод 1932 - 1933 р. Непрощенний злочин», прослухали писемні згадки очевидців, переглянули відеофільм і вшанували хвилиною мовчання всіх жертв тих страшних  і незабутніх сторінок історії України.

Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932-1933 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії нашої держави.

Народ України пам’ятає сторінки свого життя, але з часом йдуть у небуття свідки тих трагічних подій  Великого Голоду. А тому варто робити все, щоб їх нащадки, особливо молодь, знали про ті лихоліття, свято берегли їх у пам’яті,  щоб таке страшне минуле ніколи не повторилось.

Медведєва М. і Силенко І.  

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.