Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційно- тематична година «Відомі особистості- художники Кіровороградщини»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційно- тематична година «Відомі особистості- художники Кіровороградщини»

Автор: dend від 12-10-2018, 13:32, переглядів: 1 392

0

08.10.2018р. у 10-В класі була проведена інформаційно- тематична година «Відомі особистості- художники  Кіровороградщини» з проекту «Відомі особистості – земляки». Мистецька картина Кіровоградщини різнобарвна: тут і реалістична школа, і авангард, і трансавангардові потоки нової хвилі.

Учні класу Шкіндер К., Відешин М., Чернуха С., Ганусовська І., Тороп А., Безай А., та інші ознайомили гімназистів з життєвим та творчим шляхом видатних художників-земляків XIX - поч.XX ст:, таких як Ф.Козачинський, А.Нюренберг, І.Похітонов, О.Осмьоркін, Б.Домашин, В.Федоров, Б.Вінтенко, М. Надєждін та ін. Учнів вразили живописні роботи «Бабуся з онукою», «Портрет дівчини-гімназистки» Ф. Козачинського, «Святогорський монастир», «Україна» О. Осмьоркіна, «Брати Тобілевичі», «Соняшники», В. Федорова, «Григорій Сковорода», «Після дощу». Б. Вінтенка, «Сон», «Художник і модель» М. Надєждіна.

Наш проект має на меті формування в учнів уявлення про багатогранність культурного життя, що вирувало і вирує у самому центрі України – Кіровоградщині!

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.