Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Похід до літературно-краєзнавчої студії «Серце, віддане дітям»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Похід до літературно-краєзнавчої студії «Серце, віддане дітям»

Автор: feanen від 9-10-2018, 12:36, переглядів: 1 171

0

5 жовтня 2018 р. п‘ятикласники відвідали літературно-краєзнавчу студію «Серце, віддане дітям», присвячені 100-річчю від дня народження видатного українського педагога Василя Олександровича Сухомлинського у літературно-меморіальному музеї І.К.Карпенка-Карого. Гімназисти ознайомилися з основними життєвими віхами знаного педагога, з виставкою, присвяченою В.О.Сухомлинському. В експозиції представлені праці Василя Олександровича «Народження громадянина», «Серце віддаю дітям», «Сто порад учителеві», «Павлиська середня школа» та знамениті «Павлиські казки», малюнки до яких створили учні Кропивницької художньої школи ім. О.О.Осмьоркіна.

Музейний захід розпочався погашенням поштових конвертів, виданих до 100-річного ювілею знаного педагога.

На літературно-краєзнавчі студії до музею завітала кандидат педагогічних наук, викладачка Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Н.А.Калініченко, яка поділилася своїми враженнями від зустрічей з відомим педагогом. Надія Андріївна продемонструвала учнівській молоді відеозапис уроку, який проводив Василь Сухомлинський.

Про листування з директором музею В.О.Сухомлинського при Павлиській школі розповів поет, член літературного об’єднання «Степ» Станіслав Новицький.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.