3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

День працівників освіти

Автор: dend від 9-10-2018, 10:41, переглядів: 911

0

Доки живуть на світі вчителі та учні, доти світ перебуватиме у постійному розвитку, який веде до оновлення духовного збагачення, моральної доскональності.

У цей день учителі приймали від своїх учнів щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, горіння сердець.

Розпочали свято учні 11-А класу експресивною хореографічною композицією «Полум’я життя».

Головний вчитель, директор комплексу, народний артист України, професор А.Є. Коротков привітав усіх працівників освіти зі святом та вручив почесні грамоти і подяки.

Як завжди, відеокліп про вчителів викликав шквал оплесків та позитивних емоцій. А композиція  «Любі вчителі», яку виконали учні 10-Г класу, підкреслила велику любов до наставників.

Щирими оплесками зустрічали і проводжали глядачі елегантних джентльменів школи мистецтв, які говорили проникливі слова на адресу вчителів, а також виконавців хореографічної композиції «Твої зелені очі».

Хореографічні номери є окрасою кожного концерту.

«Все для вас» - таку зворушливу композицію виконали учні 5 і 8-го класів. Шестикласники – «Джайв», восьмикласники – веселу «Макарену». Технічну композицію «Осінь» підготували десятикласники. Про «Літні спогади» нагадали міські одинадцятикласники. А жартівливі хореографічні композиції «Ти до мене не ходи» та «Посіяла Баба конопель» виконали учні 9 та 7-го класів.

 Своїх творчих талановитих батьків та усіх присутніх у залі привітали чарівні дівчатка Варя Данилова та Даша Саленко.

«Пірати карибського моря» у виконанні скрипальки Вероніки Літвінової (10-Г) та піаністки Ярослави Малохатко (10-А) просто зачарували всіх.

«Вальс» Г.Свиридова до повісті О. Пушкіна «Заметіль» у виконанні учнів 10-Г класу Ольги Качковської і Андрія Ткаченка гармонійно вписався у святкову програму.

Даша Вініченко з Андрієм Бойко (11-В) порадували нас своїм чарівним голосом, проникливо виконавши українську народну пісню «Чом ти не прийшов». А «юні десятикласники» Поліна Полякова та Євгеній Григоренко виконали пісню групи «Нерви» «Самый дорогой человек».

«Один день із життя вчительки» із його труднощами і радощами показав 11-Б. А на святкову «Сучасну дискотеку» запросили вчителів учні 11-Г класу.

Яскравим був український блок, в якому Валерія Гречук (10-В) вразила піснею «Помолюсь за Україну», бандуристка Дарія Білошапка (10-В) – «Україночка», а Ярослав Валентий (11-А) та Данило Глушков (11-В) «Щедриком».

«Грайлива веселка» та «Хлопчачі розваги» у виконанні учнів 9-11-А класів стали «жирною» крапкою  у святковому концерті. Темп, український колорит, шалені трюки – все це у всіх присутніх викликало незабутні емоції.

Концерт, який підготували вихователі, вчителі хореографи, вчитель музики і співу, фахівці технічного центру і наші неймовірно талановиті учні, був динамічним, різножанровим і пройшов на одному диханні.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.