3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Наш перший день

Автор: dend від 3-09-2018, 16:41, переглядів: 839

0

1 вересня – це особливий день для учнів 5,10 і 11 класів нашої гімназії, адже це завжди хвилююча подія. Для учнів 5-их і 10-их класів – початок іншого етапу в їхньому житті, наповненого новими знайомствами, правилами,  почуттями. Для учнів 11-их класів – це початок останнього навчального року, який буде насиченим, емоційним та зайнятим підготовкою до ЗНО.

Як завжди, у всіх класах був проведений Перший урок «Розкажемо Європі про Україну». Учні 11-Г класу під час уроку намагалися зрозуміти, чи є у нас щось спільне з іншими європейськими країнами, відповідали на питання, чим саме ми можемо зацікавити Європу, а також поглибили знання про Україну як частину Європи: ознайомилися з теоретичними відомостями про нашу державу, «відвідали» найцікавіші куточки України, «прогулялися» найвідомішими вулицями тощо.

Під час заходу ми зрозуміли, що нам є, чим пишатися. Наша культура не відстає від європейської, наші визначні місця можуть скласти конкуренцію європейським. Тому потрібно розбудовувати нашу державу і відкривати її для інших.

Олександра Аркан, 11-Г кл.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.