3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок патріотизму в 11-Б класі

Автор: dend від 3-09-2018, 16:36, переглядів: 805

0

1 вересня в 11-Б класі було проведено Перший урок на тему «Європеєць в Україні, українець – в Європі», з метою утвердження національно-патріотичної самосвідомості, поглиблення знань з проблеми патріотизму як суспільної та особистісної цінності. Епіграфом до уроку були слова М. Драгоманова «Стояти ногами і бути серцем в Україні, а свої голови тримати в Європі».

На початку уроку учні дізналися цікаві факти про Акт проголошення незалежності України, обговорили події початку 90-х років та дійшли висновку, що 24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України.

З метою розвитку патріотичних почуттів на прикладі відомих українців (земляків) учні обговорили цитати відомого педагога Василя Олександровича Сухомлинського, на основі яких сформулювали власні патріотичні кредо та презентували їх присутнім.

Цікавими та змістовними були руханки-енерджайзери «Галерея образів» та «Друкарська машинка», під час яких учні не тільки позбавилися м’язового та емоційного напруження, а й перевірили власні акторські здібності та рівень концентрації уваги. Інтелектуальні можливості старшокласники мали можливість перевірити у вікторині, що складалася з 12 запитань з історії та художньої культури.

На закінчення заходу учні об’єдналися у п’ять груп, кожна з яких створила свій туристичний маршрут, що знайомить з традиціями міст, селищ чи районів Кіровоградської області.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.