Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » «Зустрічі у театральній вітальні» присвячений Міжнародному дню театру.

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Зустрічі у театральній вітальні» присвячений Міжнародному дню театру.

Автор: feanen від 21-03-2018, 08:51, переглядів: 803

0

19 березня 2018 року у відділі обласного краєзнавчого музею – меморіальному музеї М. Л. Кропивницький відбувся захід з циклу «Зустрічі у театральній вітальні» присвячений Міжнародному дню театру.

Гостям дому корифея стали учасники Народного аматорського театру «Златопілля» Новомиргородського міського Будинку культури, режисер – Олена Покладюк, які завітали на зустріч з юними театралами – учнями 9-го класу Кіровоградского обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв).

Про історію колективу «Златопілля», що бере початок з 1996 року та у 2016 році отримав звання Народного, розповіла директор Будинку культури Людмила Третяк. Самодіяльні митці показали одноактівку «І таке буває» Олени Тутової, що закликає у помічники гумор і радить не втрачати оптимізму за будь яких обставин.

Всеціле захоплення самодіяльних акторів драматургічним матеріалом, відчуття настрою своїх героїв, щирість що струменіла на адресу глядацької аудиторії, не могли не відбитися на загальному позитивному враженні від гри колективу і кожного виконавця окремо.

Вистава стала справжнім дарунком юним і дорослим глядачам, які того дня зібралися у театральній вітальні меморіального музею Марка Кропивницького.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.