3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування у 7 класі

Автор: Французан від 20-01-2018, 11:36, переглядів: 949

0

18 січня учень 7 класу Стрюков Артем підготував годину спілкування «Соборна моя Україна» до визначного дня в історії – річницю Дня Соборності України.

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Нарешті вона невіддільна від досягнення реальної державності, забезпечення справжнього суверенітету і незалежності народу, побудови процвітаючої демократичної національної держави. Акт Злуки був глибоко детермінований історично і спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну національну державу. Він став могутнім виявом волі українців до етнічної й територіальної консолідації, свідченням їх самоідентифікації, становлення політичної нації. Вперше за 600 років він став реальним кроком до об’єднання українських земель, що вплинув на подальші національно-політичні процеси в Україні.

Безсумнівно, історія нашої країни – трагічна, тому що Україна зазнавала численних утисків з боку інших країн, але після об’єднання народ став сильнішим, незалежнішим і успішнішим разом.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.