Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Тренінг "ВІЛ-СНІД - виклик людині" в 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тренінг "ВІЛ-СНІД - виклик людині" в 10-Б класі

Автор: dend від 5-12-2017, 08:44, переглядів: 970

0

1 грудня у 10-Б класі було проведено тренінг "ВІЛ-СНІД - виклик людині" до Всесвітнього Дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми.

Метою заходу було збільшити рівень знань, уявлень та розуміння щодо проблем, пов'язаних з ВІЛ/СНІДом, обговорити важливі та суперечливі питання щодо оточуючого середовища, здоров'я, особистої відповідальності, законів України, що стосуються попередження ВІЛ та захисту прав ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД осіб в Україні.

Через те, що число таких осіб росте з кожним днем (40 мільйонів людей на сьогоднішній день інфіковані ВІЛ), ця тема була дуже актуальна.

Найцікавішою частиною заходу була гра під назвою "Володар кілець".

За правилами нам потрібно було відповісти на подані різнорівневі запитання (по 12 карток для кожного рівня) і якщо відповіді правильні, то "кільце" повинно зімкнутися на картці №1.

Якщо ж картки розкладені неправильно, це значить, що у ході гри було зроблено помилку і ми шукали правильну відповідь, щоб завершити гру.

Подані запитання допомогли отримати інформацію якими шляхами  ВІЛ передається, чи існують якісь ліки або як не допустити це захворювання

Також ця гра спонукала нас бути більш толерантними до таких людей, отже ВІЛ-позитивна людина має право вести особисте життя, мати друзів, одержувати інформацію і освіту.

Дякуємо за корисний захід!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.