Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Онлайн-спілкування. На зв'язку - США!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Онлайн-спілкування. На зв'язку - США!

Автор: Oleksandra від 7-11-2017, 15:08, переглядів: 1 137

0

Минулого тижня о 7:30 вчитель англійської мови Андріанова Світлана Володимирівна разом з учнями 10-Г класу провела відеоурок з жителькою Америки – пані Ліббі.

Попри велику різницю в часі, спілкування було досить легким і цікавим. Ми дізналися про світ її захоплень. З’ясувалося, що Ліббі відвідувала столицю України. Київ їй дуже сподобався. Вона захоплюється нашою культурою, до того ж має друзів  в Україні.

За професією Ліббі – вчитель історії. Вона працює в режимі онлайн-уроків. Про свою Батьківщину американка розповідає з гордістю. Проживає  в штаті Колорадо, в одному із природних див світу. Це місто поєднує в собі різні красоти, головним елементом яких є гори.

Сподіваємось, що колись і ми відвідаємо це чудове місце, адже «краще гір, можуть бути тільки гори, у яких ти іще не бував». Нам дуже сподобалось спілкування з представником іншої країни та носієм іншої мови.

Ми дуже раді, що саме нам випала ця нагода познайомитися і поспілкуватися з чудовою людиною. Важливим є отриманий великий досвід у спілкуванні іноземною мовою. Дуже хочемо  продовжувати наше спілкування.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.