Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Україна – ЄС: перші кроки до європейських цінностей!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Україна – ЄС: перші кроки до європейських цінностей!

Автор: dend від 4-09-2017, 16:45, переглядів: 1 002

0

Осінь... От ми і зустрілися в нашій дружній родині на останній Перший дзвінок.

Як майбутніх випускників нас цікавить історія та розвиток ЄС,  тому свій перший урок учні  11-В класу присвятили темі "Україна – ЄС: перші кроки до європейських цінностей!" Метою нашого заходу є прагнення покращити наші знання про Європейський Союз, його історію, економіку, культуру, основні напрямки діяльності, європейські цінності. Формою проведення нашого заходу був брейн-ринг.

Одинадцятикласники поділилися на дві команди по 8 учнів. Перша група назвалася "Young and free ("Молоді і вільні")" ,  а друга – "Діти Європи". Капітани достойно презентували свої команди. В ході змагання було визначено, що найцікавішим етапом для нас виявилася гра "Що? Де? Коли?" Запитання різнилися своїми формами та стосувалися найрізноманітніших часів: від давньої історії до сучасності. Ми приділили увагу не лише країнам ЄС,  а й його  найвидатнішим представникам.

Тож 11-В клас переконався, що Україна – держава Європейська. Вона представлена в усіх європейських організаціях, співпрацює з ЄС. Наша держава має своє мистецтво, яке має європейський характер, адже вона є частиною Європи.


 

 

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.