Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Травень. Сонце. І посмішки квітів – недаремні, бо свято у нас!

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Травень. Сонце. І посмішки квітів – недаремні, бо свято у нас!

Автор: anna_garifylina від 24-05-2021, 22:17, переглядів: 467

0

21 травня в Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті відбувся останній відкритий «Каштановий урок» для випускників.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.В. Васіч поставила за мету провести його під егідою учнівського єднання, любові до природи, в якій ми живемо, виховання культури спілкування, добра і поваги, чуйності і милосердя… А найголовніше, щоб учням запам'яталось їхнє учнівське життя.

Цей урок дав можливість вчителям, вихователям висловити напутнє слово для випускників, які йдуть у незвідане самостійне життя. На згадку вчителям учні приготували невеличкі прикраси у вигляді каштанового листя, а собі виготовили бутон'єрки.
Учні 11-А,Б,В класів подякували у віршованих рядках та піснях педагогам за їх самовіддану працю. Випускники передали слова щирої вдячності директору Центральноукраїнського наукового ліцею- інтернату А. Є. Короткову за створені сучасні умови для успішного навчання та проживання, за атмосферу дружньої співпраці вчителів - вихователів – ліцеїстів.

В умовах карантину батькам дозволили бути присутніми лише на подвір'ї, де «каштанові випускники» подарували вальс – танець прощання з навчанням у Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті.

-Ми чекаємо вас і завтра, і після… А на згадку про ваше перебування в ліцеї висадимо сьогодні каштан, що буде нагадувати про ваше перебування в навчальному закладі, щоб не забували про вашу першу Альма-матер.., – наголосила Л.В. Васіч.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.