Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Дев’ятикласники в Олександрійському відділку поліції

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Дев’ятикласники в Олександрійському відділку поліції

Автор: anna_garifylina від 20-10-2019, 18:25, переглядів: 510

0

10 жовтня дев’ятикласники мали можливість відвідати Олександрійський відділ поліції. Екскурсія розпочалась із чергової частини. Тут учнів цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо телефонувати на «102», як виїжджають поліцейські на виклики, що зображено на моніторах, виведених у чергову частину та інше.

Далі гімназистів запросили до актового залу відділення поліції, де правоохоронці проводять наради, заняття. Тут їх очікувала цікава бесіда з полісменами. Говорили про роботу оновленої поліції, про затримання злочинців, розкриття злочинів та яке покарання можуть понести неповнолітні у разі скоєння злочинів.

У зв’язку з відсутністю затриманих ув’язнених і ремонтними роботами, учні мали можливість побачити камери для злочинців, подивитись на власні очі умови проживання затриманих.

Та найбільше враження на гімназистів справили спецзасоби, якими користуються поліцейські. Бажаючі мали можливість одягнути на себе бронежилети, шолом та відчути себе у ролі справжнього захисника. Поліцейські розповіли та показали, як правильно одягати бронежилет, де знаходяться найбільш незахищені місця.

Екскурсію було продовжено на подвір’ї відділення, де знаходяться службові автомобілі. Тут полісмени розповіли про «Групи швидкого реагування», а школярі зробили собі на згадку селфі.

         Залишили поліцейський відділок всі з гарними емоціями,  а деякі учні, навіть, вирішили в майбутньому обрати саме цю професію.

Воробйова М. (9 клас)

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.