3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Болить! ПРО БРАТІВ НАШИХ МЕНШИХ

Автор: anna_garifylina від 17-05-2019, 06:55, переглядів: 602

0 Днями на виховній годині «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» в Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексі (гімназія-інтернат-школа мистецтв) в Олександрії гімназисти говорили про те, що їх хвилює, і, зокрема, як допомогти безпритульним тваринам. 
Олександр Корж і Едуард Іванов уміло інсценізували уривок із відомої філософської казки-притчі А. Екзюпері «Маленький принц». Міні-вистава вкотре змусила задуматися над тим, що відповідальність – це головне, чим відрізняється людина від усього живого на землі, та люди,на жаль, чомусь про це забувають. Дев`ятикласники розповідали хвилюючі історії про дружбу людини і собаки. Нікого не залишили байдужими і поезії прожорстоке ставлення до безпритульних тварин, що читали Марія Остапенко, Юлія Федотова, Катерина Благоренко. А вірш «Собача вірність», виконаний Лізою Крижанівською, вразив кожного до сліз. До всіх прочитаних поезій учні підібрали відповідні музику та слайди картин.
А на завершення серйозної розмови вихованці закладу вирішили справою довести розуміння проблеми -долучитися до волонтерської діяльності посильною допомогою Олександрійському притулку «Друг» та розміщенням у соціальних мережах інформації про тварин, які шукають нових власників. 

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.