3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Хто зверху 2019

Автор: anna_garifylina від 18-02-2019, 22:01, переглядів: 892

0 У четвер в рамках Тижня англійської мови, якраз 14 лютого, відбулося свято до Дня закоханих. Вже не один рік вчителі англійської мови проводять це свято у форматі теле-шоу "Хто зверху?". В цьому році його організували і провели Лавренко А.Ю. та Манухіна І.А. звичайно з допомогою хореографів та інших вчителів і вихователів.Сміх, гумор та кмітливість беруть своє. В грі приймали участь учні 10-11 класів. Ведучі  Кошова Д. та Благий Д. робили своїми коментарями гру невимушеною і живою.
На цей раз перемогу взяла чоловіча команда в складі  Матвієнка В., Артеменка А., Гончаренка М. та Сандула А. Хоча дівчата (Щока К., Приймакова К., Могиленко К., Дементій О.) протягом всієї гри не відствавали, а подекуди, і давали хлопцям фору.
Чекаємо наступного року на реванш дівчат!
А також наприкінці свята було оголошено результати щорічного конкурсу "Валентинка поштою". В гімназії протягом двох днів діяла поштова скринька, в яку усі бажаючі могли опустити листівку-сердечко для свого друга чи подруги, вчителів чи вихователів. Всього було переслано 948 валентинок. Найбільшу кількість валентинок отримали учениця 7 класу Івасенко Д. та учень 9 класу Шовкун М., які були нагороджені солодкими подарунками та оплесками глядачів.



фотозвіт

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.