3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Комп’ютер чи книга?

Автор: anna_garifylina від 24-12-2018, 23:12, переглядів: 667

0 У наше життя впевнено увійшов комп'ютер. Це дуже корисна і потрібна машина, але іноді він починає замінювати  собою деякі цінності. До такої групи ризику потрапила  і книга. 21 грудня в Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексі (гімназія – інтернат - школа мистецтв)  відбулася зустріч дев`ятикласників з відомою  поетесою Олександрійщини, авторкою  п`яти поетичних збірок та  збірки прози «Малороска»  Фісенко Наталією Федорівною Учні говорили про те, що є, на їхній погляд,основним джерелом інформації , чим стануть у майбутньому  книга і комп’ютер– друзями  чи  ворогами? 

На початок розмови провели жартівливе голосування стікерами, щоб визначити«книгоманів», «хакерів» та «мудреців». Тож «книгомани» наводили аргументи на користь книги, «хакери» захищали комп’ютер. «Мудреці» вважали, що  грамотна людина завжди вміє користуватися комп'ютером та книгою. У дружній атмосфері гімназисти знаходили рішення поставлених завдань, вчилися толерантно та переконливо відстоювати власну думку. До речі,Наталія Федорівна  підтримувала думку«мудреців». Вона не лише дискотувала,а й познайомила учасників зустрічі з окремими темами  із своїх поезій про вічне почуття - кохання.

В обговоренні взяли участь заступник директора з виховної роботи Снігур С.В., вихователі Перемет Д.С. та Сіденко Л.М., восьмикласники. Прослухана притча «Чим наповнене ваше життя?» дала кожному учаснику розмови поживу для роздумів про сенс буття і призначення людини на землі. Насамкінець всі дійшли висновку, поки що ці два джерела інформації мирно співіснують, доповнюють один одного. А що буде далі - покаже час.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.